Distributie

ELECTRIC VALCOR a dezvoltat o retea de distributie pe teritoriul a 9 judete (DOLJ, OLT, TELEORMAN, GORJ, VALCEA, MEHEDINTI, CARAS SEVERIN, TIMIS, HUNEDOARA), livrand in aproximativ 520 de localitati. Produsele oferite de firma noastra sunt importante pentru clientii nostri, de aceea acordam o atentie deosebita serviciului de livrari. Capacitatea logistica ne permite sa livram marfa in maxim 48 de ore in oricare dintre aceste localitati.

Daca aveti un depozit/magazin de retail si inca nu ati fost vizitat de unul dintre reprezentantii nostri zonali, sau va situati in afara ariei de distributie, nu ezitati sa ne contactati pentru a stabili o intalnire ce poate fi baza unei relatii comerciale de succes.

Distributie materiale de constructie si amenajari
E-valcorELECTRIC VALCOR a dezvoltat o retea de distributie pe teritoriul a 9 judete (DOLJ, OLT, TELEORMAN, GORJ, VALCEA, MEHEDINTI, CARAS SEVERIN, TIMIS, HUNEDOARA). Livram in aproximativ 520 de localitati. Produsele oferite de firma noastra sunt importante pentru clientii nostri, de aceea acordam o atentie deosebita serviciului de livrari. Capacitatea logistica ne permite sa livram marfa in maxim 48 de ore in oricare dintre aceste localitati.