Despre companie

Infiintata in anul 2005, ELECTRIC VALCOR, si-a construit rapid o reputatie buna in domeniul distributiei materialelor de constructii si amenajari, ajungand pana in prezent la un portofoliu de peste 900 de clienti activi (magazine,depozite,firme constructii,instalatori). Partenerii nostri sunt dispusi pe teritoriul a 9 judete din Romania si sunt deserviti de o echipa de peste 35 de angajati si o flota de 28 autovehicule.

ELECTRIC VALCOR pune la dispozitia partenerilor o gama de peste 6000 de repere, livrate cu promtitudine la preturi competitive. Principalele categorii de produse oferite spre vanzare sunt: : scule si unelte, vopseluri si izolanti, termosistem si gips-carton, feronerie, instalatii electrice, instalatii sanitare, instalatii gaz, instalatii termice, uz gospodaresc.

Suntem o companie foarte dinamica cu un personal competent, capabila sa se adapteze permanent cerintelor pietei. In acest sens venim in intampinarea clientilor cu produse de calitate oferite de catre cei 90 furnizori de incredere, precum si cele produse de noi sau importate sub brandul Brand Valcor.

De 12 ani compania noastra este intr-o continua expansiune, si pentru ca dorim sa continuam aceasta tendinta, va invitam la o discutie directa privind un parteneriat cu firma dumneavoastra, indiferent ca doriti sa fiti client ori furnizor.